DE
HUTSPOT

Nieuwsbrief Hutten
januari 2024

Beste samenwerkers,

Hier is ie dan; de eerste Hutspot van het nieuwe jaar! De goede voornemens vliegen ons weer om de oren; de een stopt met roken, de ander duikt de sportschool in, en weer een ander wil toch iets minder vaak op social media zitten op een dag (voor die laatste spreek ik uit ervaring 😉). Onze samenwerkers hebben ook mooie doelen in 2024, kijk maar eens hier! Wat is jouw goede voornemen?

Die van de Hutspot is helder; jullie ook in 2024 weer voorzien van het laatste Hutten-nieuws. Van nieuwe aanbestedingen tot aan Hutten geschiedenis en van mooie foodontwikkelingen tot de gezelligste Community-events, je leest het allemaal hier! In deze editie vertellen we je over onze eerste elektrische vrachtwagen, ons nieuwe contract bij TenneT, de tweede editie van ‘battle of…’, kan jij een wens insturen en nog veel meer!

En Hutten heeft natuurlijk ook zijn eigen goede voornemens! Houd de Hutspot, het Kwartaalverhaal & MijnHutten goed in de gaten voor onze gave plannen in 2024! Voor nu, ga lekker zitten en lees wat we je te vertellen hebben. Ik wens je een fijne werkweek!

Eliza Bonke
Hutten Community

Video
Contact

Send