ELEKTRISCH EN ENTHOUSIAST RICHTING DUURZAME CATERING! 

Vanuit ons Culinair Centrum in Veghel bevoorraden wij onze vaste locaties en georganiseerde evenementen dagelijks met ons eigen wagenpark. Om het eten en drinken op en top vers bij al die locaties te krijgen, rijden onze chauffeurs wel twintig verschillende vaste routes door het hele land. Het verlagen van onze CO2-uitstoot is een van onze speerpunten, daarom verduurzamen we ons wagenpark steeds verder. Met de aanschaf van onze eerste elektrische vrachtwagen zetten we een belangrijke stap!  

Overdag is de elektrische aanwinst voornamelijk actief met het leveren van goederen aan onze bedrijfscatering- en zorglocaties van Hutten Care & Cure. In de avonden en weekenden staat de vrachtwagen paraat voor alle events en locaties van onze Hutten food & design divisie.  

Lees meer

OPTIMAAL LOGISTIEK… LOGISCH TOCH?

Om het maximale uit deze elektrische krachtpatser te halen is het logistieke team begeleid door een instructeur bij het integratieproces. De elektrische vrachtwagen krijgt een vaste chauffeur. Deze krijgt ook nog extra lessen. Niet alleen om de technische ins en outs van het voertuig onder de knie te krijgen, maar ook om de bijbehorende app maximaal te benutten en onze logistieke operaties naar een hoger niveau te tillen.

Als cateraar zijn we oprecht trots dat we niet alleen heerlijke gerechten serveren, maar ook een actieve rol spelen bij het verminderen van onze ecologische voetafdruk. De introductie van de elektrische vrachtwagen laat zien dat we als bedrijf daadwerkelijk direct impact kunnen maken op duurzaamheid. Het is een van de grote voordelen van een eigen logistiek centrum.

Video
Contact

Send