HUTTEN EN TENNET SLAAN DE HANDEN INEEN VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST!

Geweldig nieuws: een gloednieuwe samenwerking met TenneT, dé Nederlands-Duitse transmissienetbeheerder in elektriciteitstransport en balanshandhaving. 

TenneT is geen gewone speler, het beheert het nationale hoogspanningsnet in Nederland en deels in Duitsland, met 1350 medewerkers in Nederland en 1700 in Duitsland. Dit staatsbedrijf draagt niet alleen technologische, maar ook maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Onze duurzaamheidsvisie sluit naadloos aan bij TenneT’s ambitieuze doelen. Ze hebben zelfs een ‘Target Grid’ ontwikkeld om het hoogspanningsnet te laten meegroeien met de duurzame revolutie, met het oog op 2045. Op basis van deze doelen implementeren wij “The Grid,” een speciaal maatwerkconcept, om TenneT’s ambities te ondersteunen.

En om deze duurzame samenwerking extra kracht bij te zetten, introduceren we een volledige plant-based banquetingmap en organiseren we diverse Sustainable Table-events. De susTASTEtable-table wordt dé ontmoetingsplek waar TenneT-medewerkers samenkomen, lunchen en geïnformeerd worden over de nieuwste innovaties, culinaire hoogstandjes en duurzaamheidsambities.

De komende 4 jaar verzorgen we met trots de bedrijfsrestaurants en banqueting op de locaties Gouda, Weert, Hoogeveen en Arnhem. We zijn enorm enthousiast over deze nieuwe samenwerking en kijken ernaar uit om samen te bouwen aan een duurzame toekomst!

Video
Contact

Send