ACADEMY UPDATE

ONZE WELKOMSTTRAININGEN NU OOK IN HET ENGELS!

Sinds het begin van dit jaar hebben we al 114 samenwerkers mogen ontvangen tijdens de ‘Welkomstbijeenkomst’ op het Hutten Culinair Centrum in Veghel, waar we hebben verteld over de geschiedenis van Hutten, over gastvrijheid, de Hutten Community en natuurlijk kon een rondleiding door het pand en de keuken niet ontbreken! Deze Welkomstbijeenkomst is een essentieel onderdeel van de onboarding van elke nieuwe samenwerker en nodigen iedereen dan ook van harte uit om bij een van de geplande bijeenkomsten aan te sluiten.

Wij mogen ook steeds meer Engelssprekende samenwerkers verwelkomen in onze organisatie! Om hen te faciliteren heeft de Hutten Academy goed nieuws; eens per kwartaal zal er een Welkomstbijeenkomst volledig in het Engels worden gegeven. Zo geven we ook deze samenwerkers de juiste, inclusieve onboarding. Welcome to Hutten, happy to meet you!

Lees verder

BIJ DE HUTTEN ACADEMY KAN JE VÉÉL MEER TRAININGEN VOLGEN!

Wil je weten welke trainingen wij goed vinden passen bij jou en je functie? En welke trainingen er verder nog op de planning staan?
Kijk dan in jouw persoonlijke trainingsoverzicht op Insite via deze link!

Heb jij een vraag voor de Hutten Academy? Stuur dan een mailtje naar academy@hutten.eu

HEB JIJ EEN SVH DIPLOMA SOCIALE HYGIËNE? LET OP!

Door het behalen van dit diploma kom jij automatisch in het Register Sociale Hygiëne. Bijschrijving in het Register is noodzakelijk omdat werkgevers en overheidsinstanties zo kunnen controleren of je beschikt over voldoende kennis van en inzicht in Sociale Hygiëne. Alleen als je in het Register staat, mogen zij jou een horecavergunning verlenen of bijschrijven als leidinggevende op de vergunning. Vanaf 1 juli 2023 is examenregister van de LEC-SVH vervangen door een nieuw Register Sociale Hygiëne wat door de overheid beheerd gaat worden. 

Ben je in het bezit van het SVH Diploma Sociale Hygiëne en wil je controleren of je in het huidige Register bent opgenomen? Controleer dit dan direct in het Register Sociale Hygiëne via deze link. Sta je niet in het huidige register? Ga dan naar de website van SVH voor meer informatie of bel SVH: 088 – 050 1500.

WAT BETEKENT DAT VOOR JOU ALS SAMENWERKER?
  • Heb jij jouw SVH Diploma Sociale Hygiëne behaald vóór 1 juli 2023? Dan wordt je bijgeschreven in het huidige register, dit gebeurt echter NIET automatisch; je moet ZELF deze inschrijving herbevestigen met je DigiD. Dit is geheel gratis, maar wel noodzakelijk dat je dit vóór 1 juli 2028 gedaan hebt, anders vervalt jouw registratie en dus je diploma. Herbevestigen kan vanaf nu via de website van de nieuwe Landelijke commissie sociale hygiëne (Lcsh).

 

  • Heb jij jouw SVH Diploma Sociale Hygiëne in de maand juli gehaald, of ga je deze binnenkort halen? Dan moet jij je ZELF bijschrijven in het nieuwe register met je DigiD, ook via bovengenoemde website. de kosten voor de bijschrijving in het nieuwe Register Sociale Hygiëne bedragen € 92,- per persoon.

BIJ- EN OMSCHOLING BIJ
LEERBEDRIJF HUTTEN

Wij vinden het belangrijk dat onze samenwerkers kunnen en willen groeien, en daarmee volledig in hun kracht staan.

Wist je dat wij een samenwerking hebben met het Koning Willem I College? Onze samenwerkers Ilonka Hultermans, Cindy Baart en Aziza Latifi hebben de opleiding ‘Koken in de Horeca’ op het KW1C afgerond, en hebben hun MBO deelcertificaat inmiddels ontvangen!

Onlangs is de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) op het HCC op bezoek is geweest om een leuk campagnefilmpje op te nemen. Zij vinden Hutten namelijk een mooi voorbeeld van hoe een leerbedrijf moet zijn! Aziza is de ster in het filmpje dat deze maand in de SBB nieuwsbrief is gedeeld, deze willen we graag ook met jullie delen!

Video
Contact

Send