WE’RE ON FIRE!đŸ”„

TIJDENS DE CONCERTEN IN DE JOHAN CRUIJFF ARENA EN HET PHILIPS STADION

.
Niet alleen de temperaturen buiten liepen razendsnel op, ook in onze keukens in Amsterdam en Eindhoven stegen deze naar recordhoogte! In zowel de Johan Cruijff ArenA als in het Philips Stadion waren onze teams on fire. Want zij zorgden ervoor dat duizenden VIP-gasten een onvergetelijke en culinaire avond beleefden tijden de concerten van Beyoncé, Harry Styles, Bruce Springsteen en The Weeknd in de Johan Cruijff ArenA en Groots met een zachte G van Guus Meeuwis in het Philips Stadion.

Wij zijn trots op onze samenwerkers die allemaal hebben staan knallen deze avonden! Bekijk hieronder de foto’s van deze geweldige events, en proef de sfeer…

Bekijk de foto's

WHO RUN THE WORLD?

.
Het Hutten-team in de Johan Cruijff ArenA!!! Tijdens de Renaissance-concertreeks van Beyoncé zorgde ons team voor een culinaire VIP-ervaring voor fans in de diverse restaurants in de Johan Cruijff ArenA.

Ons getalenteerde team van chefs stond klaar met vele gastronomische hoogstandjes. De VIP-gasten kwamen tijdens de show niets tekort en konden volop genieten van de muziek en de unieke sfeer. Irreplaceable!

KEDENG KEDENG

.
Kilometers spoor schoten onder ons door, want ook de concertreeks van Guus Meeuwis; Groots met een zachte G in Eindhoven stond op de planning! Hutten had ook dit jaar weer de eer om alle VIP-gasten van de business etages Ă©n de skyboxen in het Philips Stadion te voorzien van eten en drinken. Met trots heeft ons team de gasten verrast met culinaire hoogtepunten, passend bij het Seventies-thema en feestelijke ambiance van het concert.

Van verrukkelijke walking dinner gerechten in de skyboxen tot aan smaakvolle diners op de 3e en 4e etage. Hutten zorgde ervoor dat de VIP-gasten een onvergetelijke avond beleefden. Na drie uitzinnige concerten hebben we tevreden het licht uitgedaan!

Video
Contact

Send