HME IS PREMIUM PARTNER VAN IDEA


Hutten Meetings & Events (binnenkort HFD) kondigt met trots haar Premium Partnership aan met IDEA, dé branchevereniging van toonaangevende event- en live-communicatiebureaus in Nederland. Met dit Partnership dat is begonnen op 1 juni, bundelen Hutten en IDEA hun krachten om gezamenlijk impact te maken.

Gijsbert Bos: ‘’We hopen dat de samenwerking gaat resulteren in een vruchtbare uitwisseling van ideeën en best practices op het gebied van duurzaamheid binnen de evenementenbranche. Want zowel Hutten Meetings & Events als IDEA delen een sterke toewijding aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van evenementen en het stimuleren van lokale en circulaire economieën”. 

Het partnership met IDEA biedt Hutten Meetings & Events de mogelijkheid om waardevolle samenwerkingen aan te gaan met toonaangevende evenementenbureaus en leveranciers in de branche. Binnen de branchevereniging kan Hutten onze boodschap ‘Altijd meer aandacht’ en onze inzet voor duurzaamheid, sociale gelijkheid en gezond en lekker eten verder verspreiden en impactvolle evenementen creëren die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij.

Klik hier voor het hele artikel!

Video
Contact

Send