Ons ‘House of Inclusion’

Laten zien dat het kan, dat iedereen van waarde is en gelijkwaardig mee kan doen in een commerciële werkomgeving. Dat doen wij met House of Inclusion. Onder het virtuele dak van ons House of Inclusion vallen alle productielocaties waar we (gedeeltelijk) werken met mensen die soms net even wat extra aandacht nodig hebben om vervolgens volledig mee te draaien. Het gaat om ongeveer 30% van de samenwerkers.

Samen leveren zij de lekkerste ambachtelijk bereide producten en betekenisvolle diensten. Soepen, sauzen en broodsalades uit De Verspillingsfabriek, worstenbroodjes, bananenbroden en koeken uit de Zorgbakkerij en de lekkerste koffiebereidingen van onze gebaarista’s van de Sign Language Coffee Bar. Bij House of Inclusion doet iedereen ertoe. En dat laten we elke dag zien. We lopen voorop om andere bedrijven te inspireren met ons mee te doen. Want iedereen kan het goede voorbeeld geven, als je maar wilt!

Klik hier voor meer informatie!

Bekijk het Kwartaalverhaal over inclusiviteit!

In deze nieuwe editie net voor de zomer spreken Bob Hutten, Cindy Voorhout en speciale gast aan tafel Eric Habraken over het belang van inclusiviteit op de werkvloer, hoe Hutten daar sprongen mee maakt met House of Inclusion, en trappen we samen de vakantieperiode af!

Video
Contact

Send