LOCATIE IN DE SPOTLIGHT: AMPHIA💛

In het Amphia Ziekenhuis in Breda maken we een verschil in het leven van anderen en dragen we bij aan het welzijn van patiënten en bezoekers. Dit doen we met de beste voeding en oprechte gastvrijheid.

In het sfeervol ingerichte restaurant ‘de Markt’, geven we bezoekers voor even het gevoel dat ze niet in een ziekenhuis zijn. En in ‘de Molen’, een koffiebar met een groot assortiment cadeauartikelen, wordt er genoten van de lekkerste koffie. Niet alleen patiënten en bezoekers bezoeken onze horeca, ook de harde werkers van het Amphia kunnen hier terecht om even op te laden.

Lees verder

10.000: EEN RECORD!

Dat ze bij Amphia een superteam hebben, dat is 2 weken geleden bewezen! Toen hebben ze maar liefst de mijlpaal van 10.000 pintransacties in één week gehaald, wauw 😍 Dat moest natuurlijk gevierd worden met een taart en een klein feestje!

Juliette van Gorkom – Reichardt: “Lief team Amphia, dank jullie wel voor iedere dag de 100 % inzet, de juiste teamspirit, jullie ongelofelijke toewijding en de super fijne sfeer die we allemaal zo koesteren.”

Video
Contact

Send