Sportieve samenwerkers!

Dat Hutten vitaliteit heel hoog in het vaandel heeft staan, dat weten we inmiddels allemaal. Maar dat jullie, onze samenwerkers, écht sportief zijn is de afgelopen tijd dubbel en dwars bewezen!

Om dat te vieren komt na een succesvolle eerste editie, ook dit jaar het Hutten Beachvolleybal toernooi terug! Op zondag 27 augustus zullen teams van samenwerkers gezellige potjes beachvolleybal tegen elkaar spelen, en sluiten we de dag af met een heerlijke BBQ… hier wil je dus bij zijn! Met welke collega’s ga jij die eerste plek wel halen? Geef jullie nu op door een mailtje te sturen naar community@hutten.eu.

Bekijk het filmpje hiernaast om alle ins & outs te leren over dit toernooi. Nog niet overtuigd? Ook onze eigen Bob Hutten is erbij, denk jij van hem te kunnen winnen? 😉

Klik hier voor meer informatie!

MUDMASTERS 2023

Samen cheffen we het!

Wij zijn trots op onze samenwerkers! In de bloedhitte hebben tientallen Hutten toppers op 11 juni bewezen echte doorzetters en teamworkers te zijn, tijdens de obstacle run door de modder in Haarlemmermeer.

Mud Masters is geen wedstrijd; het gaat erom dat je samen de finish haalt, je eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet waar je je leven lang trots op gaat zijn. Een beetje zoals het werken bij Hutten💛

Bekijk de video

SAMEN GRENZEN VERLEGGEN

 

Uiteraard was ook HuttenTV er een klein beetje bij tijdens Mudmasters. Een go-pro op de borst van een van onze samenwerkers zorgde voor hele gave beelden!

Kijk hoe onze samenwerkers klimmen, klauteren, glijden en door de modder zwoegen, zo lijkt het net of je er zelf bij bent!

Kijktijd; 3 minuten

Video
Contact

Send