DE HISTORIE VAN HUTTEN

๐–๐ข๐ฌ๐ญ ๐ฃ๐ž ๐๐š๐ญโ€ฆ Hutten in 1929 startte als bakkerij?

Eind jaren twintig van de vorige eeuw gaat Jan Hutten aan de slag in Veghel als bakker. Tijdens een van zijn bezorgrondes komt hij ten val voor de slagerijwinkel van de familie Pennings. Maar… deze ongelukkige gebeurtenis krijgt een romantische wendingโค๏ธ

Want Jan ontmoette er slagersdochter Marietje, zijn toekomstige vrouw! Met haar opent hij later een bakkerij en begint ons verhaal. De bakkerij werd voor de inwoners van Veghel een plek voor betaalbare luxe, gemoedelijkheid en een fijn gesprek. Anno 2024 bakken we nog steeds de lekkerste worstenbroodjes, bananenbroden en koeken in onze inpandige zorgbakkerij. ๐Ÿž

Lees verder

๐–๐ข๐ฌ๐ญ ๐ฃ๐ž ๐๐š๐ญโ€ฆ

Hutten in de jaren zeventig van de vorige eeuw steeds vaker de vraag kreeg naar catering aan huis? Vanuit de restaurants de Molenstraat en de Oude Barriรจre worden talloze buffetten, koffietafels, feesten en partijen georganiseerd.๐Ÿ•บ๐Ÿ’ƒ

Piet Hutten doet er alles aan om die buffetten zo feestelijk mogelijk aan te kleden. Daarvoor gebruikt hij de gerechten zelf, maar ook andere materialen. Piepschuim is zijn favoriet! Hij maakt er de meest mooie constructies mee.

Piet wil dat zijn buffetten er boven verwachting uitzien. Al snel vroegen mensen niet meer alleen om buffetten en diners, maar ook om servies, bestek, glaswerk, linnengoed en meubilair. ๐Ÿฝ๏ธ๐Ÿท๐Ÿช‘
Zo ontwikkelde de partycateringtak van de familie Hutten zich in een snel tempo.

๐Ÿ’›๐Ÿ—๐Ÿ“ ๐ฃ๐š๐š๐ซ ๐‡๐ฎ๐ญ๐ญ๐ž๐ง๐Ÿ’›

Video
Contact

Send