WE VIEREN DE DAG VAN GELUK!

Hutten wil mensen gelukkig maken. Dat geldt dus ook voor al onze 2000+ samenwerkers! Want happy samenwerkers zorgen voor happy gasten en opdrachtgevers, en dat maakt Hutten weer happy!  Gisteren was het ‘de internationale dag van het geluk’, en daar staan we uiteraard even bij stil!

Wat is ‘werkgeluk’ nou precies? Dat is een hele persoonlijke vraag, en al helemaal niet in één zin te omschrijven. Het antwoord is namelijk voor iedereen anders! HuttenTV vroeg onze samenwerkers: “Wat is werkgeluk voor jou?”. In dit filmpje hoor je wat zij hierover te zeggen hadden.

Geluk: De bijdrage van Hutten

BLG is een bekende term binnen Hutten. In alles wie we zijn, bij alles wat we doen en in de manier waarop we dat doen willen we de Beste (B), de Leukste (L) en de Gelukkigste (G) zijn. En jij dus ook! We doen er alles aan om het BLG-gevoel van elke samenwerker te bevorderen, middels ons ‘Samenwerkersbeleid’. Dit beleid is onderverdeeld in 6 geluksdomeinen, we leggen ze je graag even aan je uit!

Betekenis & Bijdragen

Samen bijdragen aan een betere wereld! Dit doen we door goede doelen te steunen via ‘Samen Geven’, maar ook door onze inclusieve bedrijfsvoering, iedereen is welkom. Want talent verspillen, dat is zonde!

Ontwikkeling & Groei

Wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd! Via de ‘Hutten Academy’ bieden we talloze methodes aan om jezelf te blijven ontwikkelen. Het initiatief ligt bij jou! Een overzicht van alle trainingen vind je in de Hutten Academy brochure!

Lees meer over geluksdomeinen!

Vitaliteit & Gezondheid

Hutten vindt het belangrijk dat jij mentaal en fysiek lekker in je vel zit. Dit stimuleren we met ons vitaliteitsbeleid. Zo mag je gratis sporten bij Sportcity, faciliteren we coaches en workshops en organiseren we sporttoernooien!

Relaties & Plezier

We willen met jou de ‘Hutten Community’ vormen, waarin we samen vooral veel lachen en lol maken! Een community waar je geluk kan delen op MijnHutten, elkaar ontmoet tijdens Community Events, en zelfs spullen kan lenen via ‘Samen Delen’!

Waardering & Beloning

Voor het werk wat je doet, dat vinden we belangrijk! Niet alleen in loon, maar ook met onze ‘Samen Werven’-bonus, de trotstoeter, en leuke cadeautjes tijdens onze ‘Altijd-Meer-Aandacht’ momenten!

Vrijheid & Verantwoordelijkheid

We willen dat jij de vrijheid voelt om mee te denken over Hutten, fouten te maken, én de ruimte krijgt binnen jouw functie!

Video
Contact

Send