HUTTEN MAAKT GELUKKIG!

WAAROM WIJ DE DINGEN DOEN ZOALS WE ZE DOEN

 

Lees meer

Jij hebt ongetwijfeld het hart op de goede plek, want je bent niet voor niets een samenwerker van Hutten. Maar weet jij ons hart ook te vinden? We hebben het natuurlijk over het Hart van Hutten. Centraal daarin staat dat we willen bijdragen aan het geluk van mensen. Onze opdrachtgevers, hun medewerkers, gasten en patiënten, onze eigen samenwerkers én de samenleving. Waarom we dat willen, hoe en wat we doen, leggen we uit in het Hart van Hutten.

Gelukkig willen zijn is iets menselijks dat we allemaal delen. Maar waar jij gelukkig van wordt is iets heel persoonlijks. Daarom gaan wij met iedereen waar we mee en voor werken de verbinding aan op basis van wederzijds vertrouwen en gelijkwaardigheid. Zo creëren we de ruimte en veiligheid om het met elkaar te hebben over wat de ander gelukkig maakt. En waar wij kunnen helpen en bijdragen aan geluk, precies daar zit onze toegevoegde waarde. Want als we dat weten, kunnen wij meer geven dan wat de ander van ons verwacht.

Bijdragen aan het geluk van mensen, doen we met culinair ambacht en oprechte gastvrijheid. We onderscheiden ons met onze inzet op de drijfveren klimaatpositief, gezond eten en sociale gelijkheid. Zo creëren we op iedere plek en op elk moment het hele jaar door de beste beleving. Op je werk, onderweg, als je herstelt, op je event en bij je thuis. We zijn verantwoordelijk, transparant, vernieuwend, respectvol en trots. Zo zetten we elke dag onze schouders eronder om onze visie na te streven: samen waarde creëren voor een betere toekomst!

Lees meer over het Hart van Hutten

Video
Contact

Send