KIJK OOK DE ANDERE HUTTENTV AFLEVERINGEN!

Het is het jaar van de nieuwe jasjes, want ook ons oude vertrouwde HuttenTV heeft een upgrade gekregen! Elke 2 weken zal er een nieuwe, kortere aflevering verschijnen, in plaats van 8x per jaar. Dat is dus méér content, méér samenwerkers en méér lachen gieren brullen!

DE ORANGERIE IN DEN BOSCH

In deze eerste aflevering van dit nieuwe seizoen zijn we langsgegaan bij onze collega’s van de Orangerie in Den Bosch, die druk aan het opbouwen waren voor carnaval vorige week. Kijk mee om te zien hoe dat eraan toeging!

Ook was dit de allerlaatste aflevering van onze geliefde presentatrice Maxime Slijters🙁 Het team van HuttenTV is haar super dankbaar voor al die jaren dat we naar haar lachende gezicht mochten kijken op ons scherm! Altijd vrolijk, altijd geïnteresseerd, en een steengoede host. We gaan Maxime missen bij HuttenTV!

KOKEN MET JORIS

Vorige week was het ‘de week zonder vlees’, en uiteraard staan we daar bij Hutten eventjes bij stil. Tegenwoordig word je met allerlei termen om de oren geslagen; EAT-Lancet, vegetarisch, hybride vlees… maar wat betekent het nou allemaal?

Chef Joris Hendriks legt het je graag uit, en laat meteen wat leuke gerechtjes zien die jij heel makkelijk zelf kunt maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘Frites le Chique’ met zoete aardappel in de Mexicaanse stijl? Of een simpele gehaktbal, maar dan nét even anders met een Aziatische twist? Leuk voor op je locatie voor de gasten, én voor thuis!

Video
Contact

Send