🍀BESTE, LEUKSTE, GELUKKIGSTE!🍀

Hutten wil mensen gelukkig maken. Dat geldt dus ook voor al onze 2200+ samenwerkers! Want happy samenwerkers zorgen voor happy gasten en opdrachtgevers, en dat maakt Hutten weer happy!

Wat is ‘werkgeluk’ nou precies? Dat is een hele persoonlijke vraag, en al helemaal niet in één zin te omschrijven. Het antwoord is namelijk voor iedereen anders! Hutten wil jou ondersteunen in jouw persoonlijke werkgeluk. Hoe we dat doen lees je hieronder!

Geluk: De bijdrage van Hutten
BLG is een bekende term binnen Hutten. In alles wie we zijn, bij alles wat we doen en in de manier waarop we dat doen willen we de Beste (B), de Leukste (L) en de Gelukkigste (G) zijn. En jij dus ook! We doen er alles aan om het BLG-gevoel van elke samenwerker te bevorderen, middels ons ‘Samenwerkersbeleid’. Dit beleid is onderverdeeld in 6 geluksdomeinen, we leggen ze graag even aan je uit!

Lees meer over geluksdomeinen!

Betekenis & Bijdragen
Samen bijdragen aan een betere wereld! Dit doen we door goede doelen te steunen én ze zelf aan te dragen via ‘Samen Geven’, maar ook door onze inclusieve bedrijfsvoering, iedereen is welkom! Zo werken bij de Sign Language Coffee Bar ‘gebaarista’s’ met een gehoorbeperking. Ook in De Verspillingsfabriek is Hutten van betekenis door verspilde groenten te redden en er smaakvolle soepen en sauzen van te maken. Want verspillen, of het nou om groente gaat of talent, dat is zonde!

Ontwikkeling & Groei
Wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd. Via de ‘Hutten Academy’ bieden we talloze methodes aan om jezelf te blijven ontwikkelen. Het initiatief ligt bij jou. Zo kun je allerlei digitale trainingen volgen via MijnHutten die je nodig hebt voor je werk of over onderwerpen waar jij interesse in hebt! Ook tijdens onze fysieke trainingen stimuleren we jou om je talent te ontdekken en te laten groeien, in ieder vakgebied. Een overzicht van alle trainingen vind je in de Hutten Academy brochure!

Vitaliteit & Gezondheid
Hutten vindt het belangrijk dat jij mentaal en fysiek lekker in je vel zit. Dit stimuleren we met ons vitaliteitsbeleid. Zo kun je een fiscaal voordeel op sportcontributie krijgen, hebben we een fietsplan, faciliteren we coaches en workshops en organiseren we sporttoernooien!

Relaties & Plezier
We willen met jou de ‘Hutten Community’ vormen, waarin we samen vooral veel lachen en lol maken! Een community waar je geluk kan delen op MijnHutten, elkaar ontmoet tijdens Community Events zoals ‘De Huttense Quiz’ of ‘Heel Hutten Bakt’, leuke cadeautjes krijgt door het jaar heen en zelfs verhuisbusjes en andere spullen kan lenen via ‘Samen Delen’! Blijf op de hoogte van alles wat er speelt bij je collega’s in het land via HuttenTV, of door het lezen van deze Hutspot natuurlijk!

Waardering & Beloning
Voor het werk dat je doet, dat vinden we belangrijk. Niet alleen in loon, maar ook met onze ‘Samen Werven’-bonus, korting op honderden bekende merken via ‘Samen Voordeel’ en de (online) trotstoeter waar iedereen op kan drukken bij successen. Via de ‘Altijd-Meer-Aandacht-Shop’ kunnen leidinggevenden leuke pakketten en attenties bestellen voor samenwerkers die iets te vieren hebben, zoals een huwelijk, geboorte of jubileum. Of gewoon zomaar, zo maken we van elk viermoment een echt feestje!

Vrijheid & Verantwoordelijkheid
We willen dat jij de vrijheid voelt om mee te denken over Hutten, fouten te maken én de ruimte krijgt binnen jouw functie! Zo hoort onze OR graag jouw mening en goede ideeën via ‘De Groene Kaart’ en ga je met je team weer ‘Beste Sessies’ houden! Wat dat precies inhoudt lees je hieronder!

DE BESTE SESSIES

Zullen we er samen het allerbeste van maken? Hutten is een van de beste werkgevers en wil dat graag blijven. Daarom vragen we jou in de Beste Sessies mee te denken hoe wij voor jou de beste werkgever kunnen zijn. Moeten we vooral zo doorgaan of zijn er dingen te verbeteren? En wat dan? En wat kan er beter in jouw team om samen zo efficiënt én gezellig mogelijk te werken? Wees eerlijk met elkaar, daar heb je het meeste aan!

In deze sessies kun jij je stem laten horen en gaan we graag met je in gesprek. Aan het eind van de sessie hebben jij en je team een actielijst en genoeg handvaten om mee aan de slag te kunnen gaan! Alles wat niet op te lossen is op je locatie wordt besproken in de Beste Sessies per divisie of Hutten-breed. Zo gaat er geen enkel compliment of verbeterpunt verloren en blijven we samen de beste!

Meer weten over hoe de Beste Sessies werken, of hoe je die met jouw team kan gaan doen? Klik op de knop hieronder!

De Beste Sessies - meer informatie

Video
Contact

Send