UIT DE KEUKEN
VAN HUTTEN

Onze chefs, bakkers en conceptontwikkelaars zorgen het hele jaar door voor ontwikkeling. Zo blijven we continu in beweging en maken we met de beste, verse ingrediënten het lekkerste eten.

Je leest hier de laatste ontwikkelingen!

Lees meer

NO WASTE, BETTER TASTE! 🥕💚
#reddingsoperatie 

Boer Cornelis uit het Zuid-Hollandse Ooltgensplaat had een overschot van 100.000 kilo wortels die hij niet verkocht kreeg aan supermarkten. De reden? Zijn wortels voldeden niet aan het schoonheidsideaal van de voedselketen. Gelukkig liet actiegroep No Waste Army dat niet gebeuren en hebben zij samen met Hutten food & design de helft van de zogeheten ‘kneusjes’ gered.

Want die imperfecte wortels, die smaken minstens net zo lekker vinden wij. Daarom maakte De Verspillingsfabriek er superlekkere wortelsoep van, die wij weer op onze events aan gasten serveerden. Met recht een smaakvolle samenwerking!

Lees meer

WE HEBBEN ER 5000 BIJZONDERE NIEUWE COLLEGA’S BIJ!

Vanaf half februari zijn ze aan het ‘werk’ bij onze opdrachtgever BDO Nederland in Utrecht. Ze hebben zelfs een eigen afdeling, namelijk een Wormenboerderij. Ze consumeren met plezier alle groente- en fruitresten afkomstig uit onze keuken, evenals de etensresten van onze gasten.

De wormen zetten deze resten om in waardevolle compost. Dat duurt overigens wel een tijdje, maar over 9 maanden kan BDO haar eerste eigen compost oogsten.
De wormenboerderij sluit perfect aan bij onze gezamenlijke duurzaamheidsmissie, waar het verkleinen van onze ecologische voetafdruk en het vergroten van de bewustwording onder de medewerkers onderdeel van zijn.

BDO wil op deze manier andere organisaties inspireren om ook zo’n flitsende boerderij te overwegen. Daar sluiten wij ons natuurlijk volledig bij aan. We wensen onze chef-kok Paul Vink veel succes met het voeden van deze nieuwe medewerkers.

HUTTEN VOOR KIKA

In 2023 hebben onze gasten op verschillende Hutten-locaties het statiegeld op hun petflessen en blikjes kunnen doneren aan KiKa.

En dat we samen met onze gasten veel kunnen bereiken, is maar weer eens bewezen. Want we hebben in 2023 ruim €21.465 opgehaald voor dit goede doel!

Video
Contact

Send