HEEL HUTTEN BAKT JUNIOR

 

Afgelopen zaterdag (13 mei) was het zover, toen stond onze bakkerij in Veghel op zijn kop! Maar liefst 22 kids gingen met hun vader, moeder, tante of oma de strijd met elkaar aan voor die felbegeerde Heel Hutten Bakt wisselbokaal, en de eeuwige roem!

Dat het spannend zou worden was al snel duidelijk, want in ieder kind zat wel een baktalent verscholen. Hoe kan het ook anders, als je DNA deelt met samenwerkers van Hutten 🙂 Maar bovenal was het natuurlijk heel gezellig, de Hutten Community geeft plezier voor de hele familie! Het duurde dan ook niet lang voordat onze Bob de kinderen alvast een baan aanbood als samenwerker, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn!

Lees hieronder verder voor het hele verslag.

Lees meer

BAKKERS KLAAR? BAKKEN MAAR!

Hutten Culinair Centrum, 9:00 – Alle kindjes druppelen één voor één binnen, nog een beetje verlegen van de spanning. Dat veranderde al snel toen de eerste snoepjes en bekers ranja erin zaten, maar eerst was het tijd voor serieuze zaken! Bakker Arthur nam de kinderen mee naar de bakkerij, waar ze een workshop ‘muffins maken’ kregen. Tussendoor bracht ook mascotte Peer nog een bezoekje om met ze op de foto te gaan, wat een gezelligheid!

Daarna mochten de kids en ouders zelf aan de slag met het versieren van de muffins, één die ze na moesten maken en één die helemaal zelfbedacht was. Hier kregen ze 1 uur de tijd voor.

EN DE WINNAAR IS…

Toen was het tijd voor de jury om alle baksels te beoordelen, een spannend moment! Ook de kinderen zelf mochten meestemmen, zolang het maar niet op henzelf was 😉  Geen makkelijke keuze, want ieder duo had zijn stinkende best gedaan!

De bijzondere unicorn muffins van Kiki en haar moeder Lindy waren de uiteindelijke favoriet, dus dit moeder/dochter duo gingen ervandoor met de wisselbokaal en de titel van ‘Winnaars Heel Hutten Bakt Junior 2023’! Maar ook alle andere kids waren winnaars in onze ogen, dus die gingen naar huis met een medaille en leuke cadeautjes. Het was een geslaagde dag!

Ook meedoen aan een Community Event? Klik hier!

Video
Contact

Send