HET VERHAAL VAN HUTTEN NU OOK ONLINE VERNIEUWD!

Onlangs heeft iedere samenwerker een bijzondere mail in de mailbox ontvangen. Hierin vertelde Bob over hoe Hutten wilt bijdragen en toevoegen, ook aan jouw werkgeluk! Dit nog eens rustig teruglezen? Het verhaal van Hutten vind je hier, en een opsomming van wat Hutten voor jou wilt betekenen hier!

Wij willen ons verhaal natuurlijk ook van de daken schreeuwen naar de buitenwereld, want we zijn er trots op! Daarom is er de afgelopen maanden hard gewerkt om onze externe websites te vernieuwen, we vertellen je er graag over hieronder.

Lees meer

ONZE HUTTEN WEBSITE VOOR OPDRACHTGEVERS
Op onze website hutten.eu kan je het hele verhaal van Hutten terugvinden. Welke divisies zijn er wat doen ze? Welke diensten verlenen we nog meer? Wat is de geschiedenis van Hutten, en wat zijn onze drijfveren? Dat, samen met het laatste nieuws en interessante blogs zijn nu verpakt in een prachtig nieuw jasje! Zodat iedereen kan lezen wie wij zijn. En natuurlijk mogen leuke foto’s van onze samenwerkers niet ontbreken, want ook dat is Hutten!

 

 

Ga naar de website!

DE ‘WERKEN BIJ HUTTEN’ WEBSITE VOOR NIEUWE COLLEGA’S
Wij willen graag voor iedere samenwerker de beste, leukste en gelukkigste werkgever zijn, en zijn altijd op zoek naar mensen die het meeste uit hun (werk)dag willen halen. Qua resultaat, ontwikkeling, maar vooral werkplezier! Maar hoe zorgen we ervoor dat potentiële sollicitanten weten wat wij hen allemaal kunnen bieden, én welke vacatures er zijn? Daarvoor hebben we onze website hutten.eu/werkenbij!

Ken jij iemand die een toffe samenwerker zou kunnen zijn? Laat ze dan deze website zien, en wie weet ontvang jij de ‘Samen Werven Bonus’!

Ga naar de website!

PUURHUTTEN, DE WEBSITE SPECIAAL VOOR ONZE GASTEN
Hutten heeft heel veel verschillende gasten die wij blij mogen maken. Ons doel: Hen echte fans van Hutten maken, en dat lukt aardig! Op de website www.hutten.eu/puurhutten laten we onze gasten graag kennismaken met ons, en wat wij belangrijk vinden. Ze lezen er alles over onze 6 pijlers, we inspireren ze met tips en recepten, en houden ze op de hoogte van het laatste Hutten nieuws. Zo blijven ze hopelijk niet alleen offline maar óók online, heel lang fan van Hutten!

 

 

Ga naar de website!

Video
Contact

Send