HUTTEN ADOPTIE- PROGRAMMA 2024

ONZE HSK SAMENWERKERS GAAN DE OPERATIE IN!

Verbinding is binnen Hutten ontzettend belangrijk en daar zijn we allemaal verantwoordelijk voor. En misschien nog wel het meest belangrijke is de verbinding onderling; wij als samenwerkers onder elkaar. Daarom gaan we in 2024 bewust de verbinding met elkaar opzoeken, om zo de kloof tussen staf en operatie te verkleinen. Hoe we dat gaan doen, leggen we je graag uit!

Meerdere locaties binnen Hutten, verspreid over alle divisies, ‘adopteren’ dit jaar een samenwerker van het Hutten Service Kantoor. Diegene gaat één of meerdere keren meedraaien op die locatie. Zo creëren we meer onderling begrip, geven we elkaar aandacht en voeren we nieuwe gesprekken.

Kijk in je mailbox om te zien of jij bent uitgekozen als samenwerker of locatie! Wij rekenen op jullie om de verbinding op te zoeken met je collega’s! Hopelijk ervaar je het als leerzame, betekenisvolle en vooral gezellige dagen. Deel je ervaring op MijnHutten en op LinkedIn, en vergeet vooral @hutten niet te taggen in je bericht. Heel veel plezier!

lees verder

Video
Contact

Send