DE HISTORIE VAN HUTTEN

๐–๐ข๐ฌ๐ญ ๐ฃ๐ž ๐๐š๐ญ…

We in 2002 ons Culinair Centrum aan de Mountbattenweg betrokken? En dat je in het pand een stukje geschiedenis van Hutten terugziet?

Als je voor het Hutten Culinair Centrum staat zie de eerste van in totaal vier bogen. De andere drie bevinden zich aan de binnenkant in onze ambachtelijke keuken van 900m2. De vier bogen verwijzen naar lunchroom de Vier Bogen waar Jan Hutten het fundament legde voor onze cateringactiviteiten.

Wanneer kom jij een kijkje nemen?

Lees meer

๐–๐ข๐ฌ๐ญ ๐ฃ๐ž ๐๐š๐ญ…

Het 1994 is als Hutten in de wereld van de bedrijfscatering stapt? Dat is dit jaar dus 30 jaar geleden. Die drie decennia terug hadden we al een eigen(wijze) visie op bedrijfscatering en gastvrijheid dienen te zijn.

Alles draait om meer aandacht: voor culinair, voor medewerkers en voor gasten! Klinkt bekend toch?

Het begint allemaal bij onze โ€˜buurmanโ€™ Vanderlande. En al die jaren bleef Vanderlande ons trouw. De klik zit in het gedeelde gedachtegoed: aandacht voor kwaliteit, geluk, vitaliteit van medewerkers en voor innovatie ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ€๐Ÿƒ๐Ÿ’ก.

Anno 2024 is de klik er nog steeds en is daar een flinke dosis duurzame ambitie ๐ŸŒ๐ŸŒณ bij gekomen. Zo laten we gasten er steeds vaker ervaren hoe lekker een meer plantaardig menu kan zijn. Sinds een tijdje serveren wij eens per week een vegetarisch gerecht. En: we merken geen verschil in het aantal maaltijden dat wordt afgenomen!

๐Ÿ’› Al 95 ๐ฃ๐š๐š๐ซ ๐‡๐ฎ๐ญ๐ญ๐ž๐ง

Video
Contact

Send