BUSINESS HORECA

DE NIEUWSTE WHITEPAPER

In onze nieuwste whitepaper gaan we in gesprek met Wisse Stenchlak van Colliers en Gijs van Wanrooy, Damien Taylor en Omar Hussain van Hutten. We belichten gastvrijheid, eten en drinken in de nieuwe werkomgeving vanuit verschillende invalshoeken en geven 8 inzichten die helpen koers te bepalen.

Zo weet jij straks hoe je als samenwerker een fantastische plek kunt creëren, die een magneet is voor (toekomstige) medewerkers 😉

Download de whitepaper hier

MAAK KENNIS MET ONZE DUURZAME DOENERS!

Benieuwd naar duurzame weetjes over onze courgettes, sla of tomaten? Volg dan vanaf nu de verhalen van onze boeren en telers! Voor de serie ‘Duurzame Doeners’ gaat Rens Faes, inkoper bij Hutten, op bezoek bij en in gesprek met onze leveranciers over onze duurzame match.

De eerste aflevering gaat over onze courgetteteler Tielen Groenten. Zij maken als een van de eersten in Nederland gebruik van een Carbon Laser Weeder uit Amerika. Dit slimme apparaat rijdt over de akker en signaleert waar onkruid staat en brandt het dan weg.

Hier lees je het hele verhaal

Video
Contact

Send