DE HISTORIE
VAN HUTTEN

Een nieuwe rubriek! Hier delen we elke Hutspot een verhaal over de bijzondere bedrijfshistorie van Hutten met je. Die zijn er genoeg, want Hutten bestaat al meer dan 90 jaar!

Lees meer

Wist je dat… familiebedrijf Hutten in 1929 begon als bakkerij?

Eind jaren twintig gaat Jan Hutten aan de slag in Veghel als bakker. Daar brengt hij brood rond met paard en wagen. Tijdens ÊÊn van zijn bezorgrondes komt hij ten val voor de slagerijwinkel van de familie Pennings. Daar ontmoette hij slagersdochter Marietje, zijn toekomstige vrouw, waarmee hij later een bakkerij opende en ons verhaal begint.

In Veghel en de rest van Brabant stonden de Katholieke feestdagen in deze tijd synoniem voor samenkomen van familie. De bakkerij van Jan en Marietje was deze dagen dan ook dÊ plek om brood en banket te kopen. De bakkerij werd voor de inwoners van Veghel een plek voor betaalbare luxe, gemoedelijkheid en een fijn gesprek.

Hoe mooi is het dat de cirkel rond is als wij in 2015 de bakkerij overnemen van KentalisCompas. In onze zorgbakkerij bakken onze bakkers de lekkerste koeken zonder klets!

𝐌𝐞𝐞đĢ 𝐝𝐚𝐧 𝟗𝟎 đŖ𝐚𝐚đĢ 𝐇𝐮𝐭𝐭𝐞𝐧💛

VAN BAKKERIJ TOT DUURZAAM CATERINGBEDRIJF: EEN GESPREK MET BOB HUTTEN

In 1929 openden Jan Hutten en zijn vrouw Marietje een bakkerij/kruidenierswinkel aan de Molenstraat in Veghel. Ruim 90 jaar later draagt cateringbedrijf Hutten met gastvrijheid, ambachtelijk bereid eten en drinken bij aan een gezonder, lekkerder en duurzamer leven.

Koninklijke Horeca Nederland interviewde Bob Hutten – kleinzoon van Jan en eigenaar van Hutten – over zijn ervaringen op het gebied van duurzaamheid, hybride werken en goed werkgeverschap. Jij kan hier het interview nu ook lezen!

Lees het interview hier!

Video
Contact

Send