EVENTS IN DE SPOTLIGHT

1#  100 DAGEN FEEST VOOR 100 JAAR RIJK ZWAAN!

Rijk Zwaan vierde het honderd jarig bestaan in een wel hele bijzondere feestelijke setting. Ze vierden namelijk 100 dagen feest. En daar mocht Hutten food & design 5 weken lang onderdeel van zijn! Met dank aan de opdracht van KAAT&CO!

Iedere vrijdag- en zaterdagavond verzorgden we een sit-down diner en feestavond voor ruim 3500 medewerkers. En daarnaast verzorgden we speciale side events zoals: het partnerevent, productenevent, gepensioneerdendag en het klantenevent.

De smaakvolle dinergerechten waren geïnspireerd op de core business van Rijk Zwaan: groentezaden en het concept ‘Sharing a healthy future’. Zo was er een minikas met eetbare potgrond en diverse groenten van Rijk Zwaan als tafelgarnituur en werd er een sharing-soup geserveerd uit een gietertje.

Een geweldig event! Dat vertellen de foto’s ook 😄

Lees verder

2# TEMPO-TEAM VIERT 55 JAAR

Deze zomer vierde Tempo-Team haar 55-jarig jubileum met een onvergetelijk personeelsfeest, geheel in het thema “LOS in het BOS.” Met ruim 600 gasten was dit een avond om nooit te vergeten! De perfecte locatie? Inspyrium, de groenste evenementenlocatie van Nederland, waar meer dan 600 bomen een prachtig decor vormden voor dit natuur-geïnspireerde feest. En het weer? Beter kon niet! De eerste regendruppels vielen pas toen iedereen naar binnen was – topplanning door onze partner IINII!

De avond begon met een warm en stijlvol welkom. Onze flowergirls wachtten de gasten op en hostesses serveerden een verfrissende gin-tonic mocktail met eetbare bloemen, direct vanaf een cocktailmuur. Het streetfoodconcept dat we serveerden, sloot perfect aan bij de groene omgeving en het thema. Denk aan bao buns met pulled chicken, Japanse Okonomiyaki en poké bowls met pulled jackfruit. Voor de zoetekauwen zorgden we voor kleurrijke mini-magnums en ice pops, feestelijk opgediend met eetbare bloemen.

Ook tijdens het mainstage programma hebben wij ervoor gezorgd dat de gasten culinair werden verwend met heerlijke, creatieve bites. Denk aan onze “Haute Friture,” met o.a. de GRO bitterbal, vegan rendang kroketjes en beefless samosa’s. Deze bites werden stijlvol uitgeserveerd, terwijl onze foodstations voor een continue stroom van feestelijke hapjes zorgden.

Met culinaire creativiteit en een energieke vibe hebben wij samen met IINII, Inspyrium en andere partners een perfect feestje neergezet, waar iedereen compleet LOS ging. Op naar de volgende 55 jaar!

3# BAS TRUCK EXPERIENCE CENTER

Een feestelijke dag voor Veghel!
Op 1 september vierden we de grand opening van het BAS Truck Experience Center, samen met onze buren uit Veghel: Bas Truck Center. Het vernieuwde pand ademt geschiedenis en innovatie en wij zorgden voor de Brabantse gastvrijheid met culinaire verrassingen.

Van onze EGGstraordinary Smoker Station tot vers bereid bananenbrood en de Tosti Caprese – voor ieder wat wils! Check de aftermovie om samen met ons terug te blikken op een dag vol gezelligheid en smakelijke hoogstandjes🎥

Video
Contact

Send