DE HISTORIE VAN HUTTEN

Wist je dat Hutten als enige cateraar in Nederland al 30 jaar over een eigen ambachtelijke keuken beschikt in ons Culinair Centrum in Veghel? Het werk gaat er 24/7 door en voor onze chefs is deze keuken dé plek waar innovatie plaatsvindt.

Hier vind je onze executive chefs en conceptontwikkelaars die er onze eigen producten en recepturen continu doorontwikkelen op smaak, gezondheid en duurzaamheid. Per divisie werkt een team van conceptontwikkelaars en executive chefs samen. Zij innoveren, inspireren en motiveren met nieuwe ideeën. Zij signaleren en vertalen trends naar recepturen en menu’s.

Door vervolgens trainingen, kookworkshops en inspiratiesessies in ons innovatiecentrum en op onze locaties te geven, borgen we het culinaire niveau van Hutten. Zo verbinden we meer dan 200 koks van 15 nationaliteiten aan elkaar tot een uniek bolwerk van culinaire inspiratie.

PS: deze foto stond 10 jaar geleden op de cover van ons interne magazine PUUR ! In scene gezet in onze ambachtelijke keuken voor bij een artikel over, je raadt het al, innovatie bij Hutten!

💛 95 jaar Hutten

Video
Contact

Send