UIT DE KEUKEN
VAN HUTTEN

Onze chefs, bakkers en conceptontwikkelaars zorgen het hele jaar door voor ontwikkeling. Zo blijven we continu in beweging en maken we met de beste, verse ingrediënten het lekkerste eten. Voor onze gasten in bedrijfsrestaurants en op events en voor patiënten en hun bezoekers in ziekenhuizen.

Lees meer

➡️𝟐6𝟔.𝟎𝟎𝟎 𝐤𝐢𝐥𝐨 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐧𝐭𝐞𝐧 𝐠𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐢𝐧 𝟐𝟎𝟐𝟒! 🌏🍅

De Verspillingsfabriek heeft een missie: dagelijks maken we smaakvolle soepen en sauzen van verse groenten die overblijven bij versnijders, boeren, telers en groothandels. Maar vooral groenten die afwijken in kleur, vorm of maat vinden hun weg naar onze fabriek. Denk aan een lading beschadigde courgettes, te kleine uien, bobbelige pompoenen, paprika’s met vlekken. Groenten die niet perfect zijn dus.

En helaas zit ons systeem zo in elkaar dat we groenten nu eenmaal indelen in klassen van perfectie. Maar de natuur maakt geen perfecte groente! Bovendien: smaak zit van binnen. Wij weten daarom wel raad met deze ‘imperfecte’ smaakbommetjes. En onze chefs ook. Zij blijven aan het koken, proeven en uitproberen.

Al deze inspanning levert niet alleen Heel veel soeps op, maar ook onze Krachtpatsers: heerlijke ketchup met een excellente smaak.

 

Volgend artikel

TIJD VOOR EEN FRISSE START!

De afgelopen maanden heeft het team Markt & Concepten BH hard gewerkt aan nieuwe gastcommunicatiemiddelen & -dragers voor de Self Service Restaurants & de All Day Espressobarren binnen Business Horeca. De wereld om ons heen verandert continu en daar spelen we graag op in, zo ook met onze gastcommunicatie. Daarom zijn de gastcommunicatiemiddelen & -dragers verder ontwikkeld naar een meer tijdloze versie die beter past bij de verschillende omgevingen van onze locaties.

Deze nieuwe pakketten zijn de afgelopen 2 weken gefaseerd uitgeleverd en al veel locaties zijn ermee aan de slag gegaan! Zo frissen we onze locaties op voor een frisse start in 2025. Met deze middelen krijgt het Self Service Restaurant of All Day Espressobar een nieuwe uitstraling, daar mogen we trots op zijn🤩

Volgend artikel

🍊SEIZOENSGEBONDEN SINAASAPPELS🍊

Wist je dat… Het smaakprofiel van ons zelfgemaakte sinaasappelsap door het jaar heen kan variëren?

Dat komt doordat we meebewegen met de seizoenen! Sinaasappels geoogst in de winter zijn vaak wat zoeter en sappiger, terwijl zomerse sinaasappels een frissere en iets zuurdere smaak kunnen hebben. Door te kiezen voor seizoensgebonden sinaasappels, blijven we dicht bij de natuur en bieden we je altijd het meest verse en smaakvolle sap. Het is een subtiel verschil dat elk seizoen iets unieks brengt, en zo geniet je elke keer van een andere beleving in je glas!

Lees meer over onze keuken als innovatiecentrum

Video
Contact

Send