HUTTEN AL 20 JAAR GASTVRIJ, INCLUSIEF EN DUURZAAM OP THEATERFESTIVAL BOULEVARD!

 

Dit jaar vieren Hutten & Theaterfestival Boulevard een bijzondere mijlpaal. We blikken samen met onze salesmanager Manon Sijbers en Pepijn Muller, Coördinator F&B en Duurzaamheid bij Theaterfestival Boulevard, terug op deze bijzondere samenwerking. Het begon met een sterke klik tussen beide organisaties en een gedeelde visie op gastvrijheid, inclusiviteit en duurzaamheid.

 

Meer lezen

GO GREEN, GO SUSTAINABLE💚

Pepijn: ‘’We zijn supertrots op de stappen die we hebben gezet en blijven ons inzetten om samen met Hutten een positieve impact te maken op het milieu en een voorbeeld te zijn voor anderen.’’

Manon: ‘’De crewmaaltijden worden door Hutten bereid met overgebleven producten uit de restaurants van het festival. Net zo lekker én veel duurzamer!”

MEMORABLE MOMENTEN🌟

Van 3 t/m 13 augustus waren we weer met ons pop-up restaurant FAAM te vinden op het festival. Ook deze twintigste editie was een groot succes! De foto’s zeggen alles! Met ons culinaire ambacht en oprechte gastvrijheid bezorgden we de bezoekers een unieke festivalervaring. En tijdens onze jaarlijkse relatieavond kwamen genodigden samen voor een avond vol culinair en theater.

Manon: “Het oprechte karakter van beide Brabantse bedrijven zorgt voor een unieke samenwerking. We kunnen op elkaar vertrouwen en bouwen.”

Pepijn: ‘’Mede dankzij Huttens expertise, inzet en creativiteit voelen onze bezoekers en gasten de gemoedelijke sfeer telkens weer.’’

Video
Contact

Send