DOE MEE AAN HET BLG-ONDERZOEK!

 

Ben jij de Beste, Leukste, Gelukkigste versie van jezelf binnen Hutten? Wat kunnen wij doen om dat BLG-gevoel te behouden, of juist te vergroten, en aan welk geluksdomein hecht jij het meeste waarde? Laat van je horen, want jouw mening telt écht!

Hutten is constant bezig om het werkgeluk van jullie, onze samenwerkers te verhogen. Dit doen we door middel van onze 6 geluksdomeinen, meer daarover lees je op de kennispagina op MijnHutten. Om erachter te komen hoe het staat met jouw BLG-gevoel, en dat van al jouw collega’s, meten we dit door middel van het BLG-onderzoek. Een korte vragenlijst van 5 à 10 minuten, die we 2 keer per jaar naar alle samenwerkers versturen. 

De resultaten van dit onderzoek gebruiken we om verder te onderzoeken wat we al goed doen, maar ook waar de pijnpunten zitten. We kijken welke geluksdomeinen jullie het meest belangrijk vinden, en wat we kunnen doen om jouw geluk per domein te verhogen. Het is dus heel belangrijk voor jezelf en alle andere samenwerkers dat je dit onderzoek invult.
Het onderzoek is anoniem en je maakt kans op één van de zes BOL.COM bonnen t.w.v. €50,-

Ja, ik doe mee aan het BLG-onderzoek!

Video
Contact

Send