DE HUTSPOT

Nieuwsbrief Hutten
september 2023

Beste samenwerkers,

Back to business! Iedereen is terug van een welverdiende vakantie, de files worden méér en het weer wordt mínder; de zomer is alweer voorbij… Lang treuren we echter niet bij Hutten, want wij hebben zin om weer aan de slag te gaan! Lees snel verder om te zien wat deze Hutspot allemaal voor je in petto heeft 😊

Zo neemt onze divisie HME dat ‘fris beginnen’ wel heel letterlijk, sinds deze maand gaan die verder onder de nieuwe naam “Hutten food & design”. En hebben ze een mooie zomer vol evenementen gehad om op terug te kijken, zoals Boulevard in Den Bosch. Je leest erover op de volgende pagina’s!

En ook divisies “Business Horeca” en “Care & Cure” staan weer in de startblokken nu dat de restaurants weer volstromen! We zijn in het zonnetje gezet door Wakker Dier, gaven een kennisevent over gastvrijheid.

Last but not least: Hutten Care & Cure was te gast in Brussel om haar bijdrage aan het Europees onderzoeksverband Food in a box te presenteren. Een belangrijke mijlpaal waar we een grootschalig gesubsidieerd onderzoek van meer dan 4 jaar mee hebben afgerond!

Veel leesplezier, maak er een mooie én vitale week van!

Eliza Bonke
Hutten Community

Video
Contact

Send