BUSINESS HORECA ONTVANGT PLUIM VAN WAKKER DIER

 

Wakker Dier deelde in augustus een dikke pluim uit aan Hutten en 10 andere bedrijfscateraars die zich committeren aan de minder-vlees doelstelling. Een geweldig compliment voor en bevestiging van onze inspanningen voor de eiwittransitie 💪🌱 En doorrrr!

Als cateraar en gastvrijheidsdienstverlener is onze bijdrage groot als het gaat om het inspireren van mensen om minder dieren en meer planten te eten. Bijdragen aan geluk van gasten en de samenleving betekent ook bijdragen aan veranderingen die nodig zijn voor een fijne toekomst. Daarom zetten we ons vol overtuiging en optimisme in voor het klimaat, want we willen een positieve bijdrage leveren aan de draagkracht van de aarde.

Lees hier hoe we dat doen

En het is hard nodig! Nederlanders halen op dit moment zo’n veertig procent van hun eiwitten uit plantaardige bronnen zoals peulvruchten en granen. De overige eiwitten komen uit dierlijke producten zoals vlees, zuivel en eieren. De overheid zet in op vijftig procent plantaardig in 2030. Wij laten zien dat het ambitieuzer kan. Lekker bezig collega’s!

Met deze themaweken zet je hierop in!

Wakker Dier heeft in een update laten weten dat Vermaat als elfde cateraar is toegevoegd (niet op afbeelding).

Video
Contact

Send