WHEN TWO BECOME ONE☄️✨

 

We hebben geweldig nieuws! Het spiksplinternieuwe merk – Hutten food & design – is officieel gelanceerd! Na maanden van hard werk zijn we ontzettend blij om dit met jullie te vieren. De grote onthulling richting de externe markt vond 31 augustus plaats op het INSPIRE evenement voor Eventbureaus. Ook op het hoofdkantoor en bij Three-Sixty hebben we dit moment gevierd met aanwezige samenwerkers. Natuurlijk werd de trotstoeter ingedrukt en confetti gepopt.

Hoe vind jij het geworden?

Bekijk het gloednieuwe merk en de website

GOOD FRIENDS💛

Goede smaak, daar zijn ze alle twee mee geboren: MPS | food & design en Hutten Meeting & Events. MPS heeft sinds 1974 maar één doel: zorgen voor een glimlach op het gezicht van gasten. Met hoogwaardige smaakbelevingen en exclusieve service is dat een piece of cake. Hutten Meetings & Events hoort bij Hutten: al 94 jaar een familiebedrijf dat via oprechte gastvrijheid geluksmomenten creëert. Vanuit culinaire ambacht en een enorme drive om bij te dragen aan positieve belevingen en een duurzame wereld.

GREAT TASTE👌

Deze twee smaakmakers gaan samen verder als Hutten food & design. Een logische stap, want samenwerking was voor allebei al een belangrijk ingrediënt. We kijken erg uit naar deze spannende, nieuwe fase en een veelbelovende toekomst.

“Met een aangescherpte propositie waarin klantgerichtheid, duurzaamheid en creativiteit centraal staan, zijn we helemaal klaar om de mooiste events neer te zetten”.

– Gijsbert Bos, directeur Hutten food & design.

Video
Contact

Send