DE IMPACT VAN GASTVRIJHEID

 

Op 22 september organiseerde Hutten Business Horeca opnieuw een kennissessie voor klanten en relaties, alweer de 6e editie! Deze sessie stond volledig in het teken van gastvrijheid. Dit keer organiseerden we het evenement samen met en bij onze (allereerste) opdrachtgever en buren: Vanderlande. Met een goede opkomst van zowel huidige als potentiële relaties begon de sessie op een zonnige ochtend met een culinair en gastvrij ontvangst.

Bob Hutten opende de dag en nam de zaal mee in de houding van Hutten ten opzichte van gastvrijheid en het creëren van energiehaarden binnen bedrijven. Vervolgens nam Laura de La Mar iedereen mee in het geheim van gastvrijheid en besprak zij de kansen en uitdagingen om dit thema zo goed mogelijk te benutten binnen iedere organisatie. Het inhoudelijke programma werd afgesloten door Martijn Tuijtjens en Marielle Aldenhuijsen van Vanderlande. Zij vertelden over hoe gastvrijheid van theorie naar de praktijk eruitziet en welke rol Hutten speelt in het creëren van een gastvrije werkomgeving.

Uiteraard maakte ook het culinaire aspect van deze dag, dat we aan onze gasten serveerden, een belangrijk onderdeel uit. Met het thema gastvrijheid op de agenda konden we niet anders dan ons nieuwe merk Hutten food & design erbij betrekken om het culinair ontvangst en de lunch te verzorgen. Smaakvol geluk werd gecombineerd met creativiteit en gastvrijheid.

Het was een geslaagde dag waarop we onze relaties maximaal hebben weten te inspireren!

Video
Contact

Send