DE HISTORIE
VAN HUTTEN

 

Een nieuwe rubriek! Hier delen we elke Hutspot een verhaal over de bijzondere bedrijfshistorie van Hutten met je. Die zijn er genoeg, want Hutten bestaat al meer dan 90 jaar!

Lees meer

Wist je dat… 20 jaar geleden door de groei van Hutten het Servicekantoor aan de Corridor veel te klein werd?

In augustus 2002 werd het huidige pand aan de Mountbattenweg in Veghel betrokken. De vier grote bogen van glas, die het pand van binnen en buiten sieren, zijn een eerbetoon aan de zaak van de ouders van Bob, waar die bogen een herkenningspunt waren. In dit pand bevindt zich in het midden de ambachtelijke keuken van 900 vierkante meter. Vanaf dat moment ging Hutten ook aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van gastvrijheidsconcepten voor klanten.

In bovenstaande video zien we hoe het pand gebouwd is, en hoe het eruit zag toen het net was opgeleverd. In de tussentijd is er veel veranderd, maar ook weer niet! Gastvrijheid is en blijft een sleutelwoord, voor Hutten, én ons pand. In de volgende Hutspot brengen we een ander stukje geschiedenis van Hutten tot leven, dus houd je mailbox in de gaten voor nog meer foto’s uit de oude doos!

 

Video
Contact

Send