VOLG ONS VERHAAL

BLOG.HUTTEN.EU

LEES MEER

De Verspillingsfabriek behaalt hoogste PSO-certificering!

De Verspillingsfabriek heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat is de hoogst haalbare notering en hiermee is De Verspillingsfabriek koploper als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Nog maar anderhalf jaar geleden startte De Verspillingsfabriek met een enorme ambitie: een grootschalige aanpak van voedselverspilling én de aanpak van de verspilling van talent.

Lees het hele artikel

Prinses Máxima Centrum kiest voor voedingsconcept van Hutten

Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie gaat in het nieuw te openen centrum de co-creatie aan met Hutten. Wij ontwikkelden een voedings- en gastvrijheidsconcept dat naadloos aansluit op de visie op Eten & Drinken van het oncologisch centrum. We zijn natuurlijk heel trots op deze bijzondere samenwerking. We willen met voeding toegevoegde waarde bieden aan het herstel van kinderen met kanker én bijdragen aan een zo prettig mogelijk verblijf. Charles Janssen, Business Unit Manager Care & Cure: “Deze kwetsbare kinderen moeten we verleiden goed te gaan eten en te blijven eten. Het eten moet daarom ook vooral lekker zijn en aantrekkelijk gepresenteerd worden.”

Lees het hele artikel

Hutten wordt horecapartner van ASML

ASML heeft Hutten als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor de totale culinaire dienstverlening op het hoofdkantoor in Veldhoven. Met ingang van 1 januari 2018 verzorgt Hutten het geheel van eten en drinken binnen alle restauratieve voorzieningen van ASML. De overeenkomst heeft een contractduur van vijf jaar. Hutten neemt haar intrek in The Plaza van ASML, dat in 2016 werd geopend. Met 4.000 vierkante meter is The Plaza het grootste bedrijfsrestaurant van Noord-Europa met zes onderscheidende outlets. De horeca services van Hutten richten zich op internationale food concepten.

Lees het hele artikel

Video
Contact

Send