Met zoete en hartige wafels in verrassende smaken.
o.a. muffins, brownies, merengue, nougatine, homemade cookies gepresenteerd op boomstammetjes.
Apfelstrudel met een Bossche twist, gepresenteerd met vanille-saus en slagroom
DIY marshmallow grill
DIY kaasfondue met diverse dippings
De classic variant of toch liever met zuurkool?
Warme tosti’s in verrassende smaken. Wat dacht u van een tosti met truffel?
Lekker traditioneel of toch liever een spannende smaak gepresenteerd in emaille pannetjes.
Een klassieker uit de Elzas. Bakkers wilden testen of hun hout gestookte oven heet genoeg was om brood te bakken, legden een dunne rol deeg op de bodemplaat van de oven. Afhankelijk van hoe snel de deegrol bruin en krokant werd, bepaalden ze de temperatuur van de oven. Wij maken deze avond een variatie aan smaken.
Niets is zo hartverwarmend als een grote pan verse soep met groenten uit het seizoen. Zoals o.a. erwtensoep en pompoensoep.