“BABY, IT’S COLD OUTSIDE

Buiten is het koud, binnen brandt de kachel. De dagen korten, buiten wordt het donker… En dat betekent zachte dekentjes, warme chocolademelk, pepernoten, glühwein, erwtensoep, schaatsen, opwarmen bij de open haard en natuurlijk de feestdagen! Om je alvast op te warmen voor de winter nemen we je graag mee op inspiratietour langs onze winterse concepten en onze locaties.

We zetten drie van onze concepten in de schijnwerpers. ‘Winter Wonderland’, ‘Happy Ho Ho Wintermarkt’ en ‘Winters Foodfestival’. Kom je al in de stemming? Natuurlijk kun jij zo’n concept helemaal naar jouw hand zetten voor een event op maat. Onze eigen stylisten en afdeling decor helpen je er graag bij. Op de dag (of dagen) van het event zelf is het ons team van ervaren partymanagers dat je helemaal ontzorgt en zorgt dat alles soepel verloopt. Wil je kennismaken met onze toppers? Blader snel door!

Bij jullie of bij ons? In je eigen achtertuin, op het veld van PSV, op de rooftop met uitzicht over de stad? Tussen de koeien of toch liever in een stoere en industriële omgeving?  Voor elk feest hebben wij plek en ze komen allemaal voorbij in dit magazine. En zo niet? Dan gaan we samen met jou op zoek! We zijn benieuwd waar we jou deze winter mogen ontmoeten!

We wensen je veel plezier met het bekijken van ons Wintermagazine!

Video
Contact

Send