DOMUSDELA

Het gebied Mariënhage wordt na een grote renovatie en herontwikkeling heropend in november 2019. Het wordt een eigentijdse plek in het stadshart van Eindhoven voor ontmoeting, verbinding en verdieping; de geheime parel van Eindhoven, waar iedereen met oprechte gastvrijheid wordt ontvangen.

In dit complex, genaamd DOMUSDELA, gaan oud en nieuw prachtig samen. Met een kerk en kapel (in neogotische stijl), 4 vergaderruimtes, brasserie Rita en Boutique Hotel Mariënhage is dit een uitzonderlijk bijzondere plek om je (meerdaagse) event te houden, een concert te bezoeken, een hapje te eten en/of te overnachten.

LEES MEER

DOMUSDELA biedt alle mogelijkheden en ruimte om ieder evenement bijzonder en onvergetelijk te maken. Deze locatie straalt een stuk historie uit met een eigentijdse twist. Daarnaast is centraal gelegen in het centrum van Eindhoven. De locatie is op loopafstand van het centraal station en biedt ook volop openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving. Vanuit Eindhoven Airport ben je met een snelle busverbinding in een kwartier in het centrum.

ONTMOETEN
VIEREN
VERBLIJVEN

Video
Contact

Send