TOP(SPORT)­BELEVING IN HET

PHILIPS STADION

Het Philips Stadion is natuurlijk in eerste instantie het huis van PSV. Op de 340 dagen dat er niet gevoetbald wordt, is het stadion echter een uitstekende vergader- en evenementenlocatie.

Wij maken voor u uw vergadering, borrel, diner of feest op maat van 5 tot maar liefst 1000 gasten. Flexibel en sportief, the sky is the limit in het Philips Stadion!

LEES MEER

Eindejaarsevent in het Philips Stadion

 

Stilstaan bij de successen die het jaar heeft gebracht en vooruit kijken naar 2020. Het Philips Stadion is uitermate geschikt voor uw evenement rondom de feestdagen.

Kerstfeest of nieuwjaarsborrel? Het team van Philips Stadion denkt graag met u mee om het volgende event tot een groot succes te maken!

Voetbalstadion vs. eventlocatie

Naast de standaard arrangementen zijn er diverse mogelijkheden om nog meer van deze unieke en sportieve sfeer te proeven en om uw meeting of vergadering naar een hoger level te tillen. Denk bijvoorbeeld aan een kick-off of brainstorm in de kleedkamer, of geef een presentatie op het veld terwijl het publiek op de tribune zit! Ook wanneer je geen voetbalfan bent, geeft het je event gegarandeerd de nodige energie.

Jouw event in het stadion? Kijk hier

Team

Het team van het Philips Stadion is toegewijd en betrokken. Iedere dag opnieuw staan ze klaar om u en uw gasten een onvergetelijke dag of moment te bezorgen.

Iedere speler in het team heeft zijn eigen sterkte en kwaliteiten. Wilt u weten wie voor u klaarstaat in het Philips Stadion?

Neem contact op en we laten zien wat we voor u kunnen betekenen.

KLIK DAN HIER

Video
Contact

Send