“WHEN I MET YOU IN THE SUMMER

Aloha! Heb je net zo’n zin in de zomer als wij? De afgelopen maanden zijn we weer flink aan de slag gegaan met het vertalen van trends naar frisse en trendy concepten voor de komende maanden. We nemen je graag mee op inspiratietour langs deze zomerse concepten en onze locaties.

We zetten drie van onze concepten in de schijnwerpers. ‘Sounds of Fiësta’, ‘Smokey Business’ en ‘Flavours on the roll’. Klinkt allemaal goed toch? En natuurlijk kun jij zo’n concept helemaal naar jouw hand zetten voor een event op maat. Onze eigen stylisten en afdeling decor helpen je er graag bij. Op de dag (of dagen) van het event zelf is het ons team van ervaren partymanagers dat je helemaal ontzorgt en zorgt dat alles soepel verloopt. Wil je kennismaken met onze helden? Blader snel door!

Bij jullie of bij ons? In je eigen achtertuin, op het veld van PSV, op de rooftop met uitzicht over de stad? Tussen de koeien of toch stoer en industrieel?  Voor elk feest hebben wij plek en ze komen allemaal langs in dit magazine. En zo niet? Dan gaan we samen met jou op zoek! We zijn benieuwd waar we jou deze zomer mogen ontmoeten!

We wensen je veel plezier met het bekijken van ons Zomermagazine!

Video
Contact

Send