MEET THE TEAM

“Niet gek te krijgen!”

Bijna 300 samenwerkers van Hutten Meetings & Events zorgen ervoor dat een feestje een FEEST wordt en een evenementje een EVENT. Ze staan vaak niet op de voorgrond, maar zorgen in de operatie en achter de schermen dat alles gesmeerd verloopt. En hoe groot of klein een event ook is, de gasten én opdrachtgever moeten meer dan tevreden naar huis gaan. Daan Boldewijn, al meer dan tien jaar werkzaam als Eventmanager bij Hutten, neemt je mee achter de schermen.

Teamgevoel

“In de afgelopen tien jaar hebben we een enorme professionaliseringsslag en groei doorgemaakt binnen de afdeling Meetings & Events. Om nu voorop te lopen in ‘cateringland’ met vernieuwende concepten maakt me echt trots. We zijn een groot familiebedrijf en dat team- en familiegevoel is tijdens de groei gebleven. Iedereen heeft op het juiste moment het juiste doel voor ogen; van betekenis zijn voor onze gasten. We zijn persoonlijk in onze benadering en hebben echt aandacht. We durven dichtbij de gast te komen. Door het zelf opleiden van mensen proberen we het verschil te maken in gastvrijheid en zorgen we voor het perfecte Hutten-gevoel. We hebben een poule van 280 samenwerkers binnen Meetings & Events. Er zijn genoeg voorbeelden te noemen van stagiaires of jonge samenwerkers die uitgroeien tot partymanager!”

Maatwerk 

“Het klinkt cliché, maar we bieden echt op alle vlakken maatwerk. Of het nu om tien of tienduizend gasten gaat, events van elke omvang komen voorbij: een internationale beurs in Berlijn, een private diner op grote hoogte, corporate events en de Champions League bij PSV. Daarnaast bieden de vele bijzondere locaties waar we komen de nodige uitdagingen. Het Scheepsvaartmuseum, de Ridderzaal, Klooster Bethlehem, het Beursgebouw in Berlijn en ga zo maar door. De wensen van onze opdrachtgevers op alle denkbare vlakken, zijn leidend bij alles wat we doen. Maatwerk is dus het keyword; niks is voor ons te gek. Keer op keer gaan we op zoek naar de perfecte invulling en uitvoering van een event. Deze diversiteit aan events maakt het bijzonder om met Hutten het verschil te maken en geen dag is daardoor hetzelfde.”

Gastvrijheid

“Gastvrijheid zit in ons DNA. We spreken bij Hutten dan ook niet voor niks over onze visie, onze methode, de gastvrijheidsarchitectuur. Tot in de puntjes moet het kloppen en hiervoor gaan we ver. Op het laatste moment lopen we alles nog eens na. Van parkeerplaats tot toilet en van het foodconcept naar de dansvloer, alles moet kloppen. Fantastisch om te zien dat dit ook gewaardeerd wordt door onze gasten en opdrachtgevers, die ons op alle facetten een 8,5 gemiddeld als rapportcijfer geven.”

Video
Contact

Send