PHILIPS STADION

Welkom in het huis van PSV. Daar waar sinds 1913 talentontwikkeling, innovatie, sportiviteit, sport- en vakmanschap elkaar vinden. Hier wordt gejuicht, gelachen, gediscussieerd en gevierd. Een groot gedeelte van het jaar niet op, maar juist buiten het veld. Door PSV en vooral door andere partijen. Door organisaties, bedrijven en door jou. Tot diep in de nacht kun je hier feesten, rondleiden, ontmoeten en vergaderen. Hier laat je nieuw licht op jouw zaak schijnen.

LEES MEER

Voetbalstadion vs. eventlocatie

Natuurlijk is het Philips Stadion in Eindhoven een voetbalstadion. Zo’n 25 keer per jaar. Op de andere 340 dagen van het jaar is het stadion echter een uitstekende vergader- en evenementenlocatie.

Naast de standaard arrangementen zijn er diverse mogelijkheden om nog meer van deze unieke en sportieve sfeer te proeven en om uw meeting of vergadering naar een hoger level te tillen. Denk bijvoorbeeld aan een kick-off of brainstorm in de kleedkamer, of geef een presentatie op het veld terwijl het publiek op de tribune zit! Ook wanneer je geen voetbalfan bent, geeft het je event gegarandeerd de nodige energie.

Jouw event in het stadion? Kijk hier

Blikvanger

Het veld is natuurlijk de blikvanger van het Philips Stadion. Elf maanden per jaar is het een absolute ‘no-go’ om er een wandeling op te maken, laat staan op te dineren of een volledige stormbaan op uit te zetten. Elf maanden per jaar, op de meimaand na!

In deze maand krijg je als gast de unieke kans om op diverse manieren en met verschillende activiteiten, te genieten van het imposante stadion en het spelersgevoel te beleven vanaf de middenstip.

Klinkt goed? Klik dan hier om contact op te nemen!

Foto: Photo-Prestige

Groots met een zachte G

Op 14, 15 en 16 juni 2019 staat Guus Meeuwis weer met zijn ‘Groots met een zachte G concerten’ in het Philips Stadion! Voor alweer het 14e jaar op rij, zal Guus Meeuwis het stadion op zijn grondvesten laten schudden.

De Groots met een zachte G concerten zijn al jaren een begrip in het Philips Stadion. Het stadion is tijdens “Groots” tot de nok toe gevuld met lachende, dansende en zingende mensen. Jong en oud!

Ook in 2019 wordt deze muzikale traditie voortgezet door Guus en zijn team en wordt de gast hier gastvrij en culinair verrast door het Philips Stadion team.

Foto: Bart Heemskerk

Video
Contact

Send