DE ZOMER­CONCEPTEN
VAN 2019

SOUNDS OF FIËSTA

Zelfs de meest druilerige zomerdag wordt een feestje met ons concept Sounds of Fiësta. Qua decor en styling gaan we lekker over de top met bloemen, slingers en lampionnen. Cocktailijsjes, chocoladelolly’s in alle kleuren van de regenboog, een amusewand, sappig vers fruit in sapjes en hapjes en minidesserts met vrolijke eetbare bloemetjes zijn slechts een greep uit ons culinaire entertainment. Wij horen de salsa al, dans je mee?

FLAVOURS ON THE ROLL

Van Australië tot Amerika en van Singapore tot Amsterdam, onze koks komen uit alle windstreken. Meer dan 300 koks en wel 37 nationaliteiten inspireren elkaar elke dag. En dat proef je terug bij ons concept Flavours on the roll: smakelijk streetfood van over de hele wereld op een van onze of bij jou op locatie. Denk festival en wereldse foodconcepten en je komt in de mood. Bij Flavours on the Roll bepaal jij van welke wereldkeukens jou gasten mogen proeven. En op de avond zelf wijzen onze culinaire meisjes hen graag de weg!

Wil je meteen een van deze concepten boeken?
Klik dan hier om contact op te nemen!

SMOKEY BUSINESS

Tijd voor business, Smokey Business! We trekken alles uit de kast voor het meest stoere event. We rollen de smokers naar buiten of steken het vuur aan onder onze spiezenbar of chickengrill. Uiteraard ontbreekt een vers saladebuffet niet. Even bijkomen doe je in de vintagehoek, onder het genot van een speciaal biertje of een verrassend drankje zonder alcohol, want elk feestje heeft zijn Bobs. En als het dan toch laat wordt warmen we de pizzaoven op en zetten we de heater aan. Jammer Bob, we gaan nog niet naar huis…

Video
Contact

Send