Back to normal?

Drees Peter van den Bosch

Algemeen directeur Hutten

Wat ben ik blij als ik ’s morgens binnenkom op ons culinair centrum en zie dat de keuken weer vol in bedrijf is met koks die bezig zijn lekker eten te maken voor gasten en patiënten. We gaan weer naar een stadion, we zijn meer op ons werk en we geven weer een feest. Alles dus weer ‘back to normal’… Nee, dat niet.

Volgens mij is er een aantal fundamentele veranderingen gaande die door corona versneld worden. Corona heeft ons doen inzien dat we als mens kwetsbaarder zijn dan we dachten. We zijn lang gewaarschuwd voor het gevaar van een pandemie, maar diep in ons hart dachten we dat het zo’n vaart niet zou lopen. Het tegendeel bleek waar en daardoor kijken we nu ook anders naar andere problemen waar we ook al lang voor gewaarschuwd worden, zoals klimaatverandering en de groeiende sociale ongelijkheid. Wat corona ons ook leert, is dat als het echt moet we heel snel kunnen veranderen en dat als we de krachten bundelen we enorm innovatief zijn.

Die handschoen pakken we bij Hutten graag op. Wij willen mensen gelukkig maken met lekker eten en uitbundige gastvrijheid op zo’n manier dat we een positieve impact hebben op de aarde en de gezondheid van mensen. In deze nieuwsbrief lees je meer over initiatieven die we nemen om daar te komen. Veel leesplezier en als je vragen of opmerkingen hebt, laat het mij weten via drees.vandenbosch@hutten.eu.

Video
Contact

Send