Trots op Hutten!

Als de digitale PUUR klaar staat voor verzending wordt mij vaak gevraagd nog even met een schuin oog mee te kijken en alle artikelen door te nemen. Een dankbare taak daar ik bij het lezen van de stukjes praktisch altijd wordt overvallen door een gevoel van trots.

Trots op de talenten van onze samenwerkers, trots op het feit dat we het beste leerbedrijf van Nederland willen hebben, trots op de tijd en energie die men steekt persoonlijke groei en trots op het feit dat we dit binnen Hutten weten te faciliteren. Blijven investeren in de talentontwikkeling van onze samenwerkers is een strategische keuze die van Hutten een waar groeiplatform voor talent maakt.

Met de introductie van de Hutten Academy hoop ik volgend jaar nóg meer verhalen te lezen als die van Willem, van Bas, van Jean-Paul, van Rob, van Julian, van Bram, van Fabiana en van Patrick. Verhalen die voor mij vooral bevestigen dat Hutten een aantrekkelijke werkgever is (en blijft) en haar samenwerkers als haar allerbelangrijkste kapitaal ziet.

De ontwikkeling van talent houdt nooit op en het aanbod van de Hutten Academy zal dan ook alleen maar doorgroeien. Heb je tips? Wil je zaken verbeteren? Mis je bepaalde ontwikkeltrajecten? Please let me know! We hebben jouw feedback en input namelijk hard nodig en moeten samenwerken om van Hutten niet alleen de beste werkgever maar ook het beste leerbedrijf van Nederland te maken.

Blijf groeien!

Thijs Fokker
Hutten Happifier

Video
Contact

Send