EVENTS IN DE SPOTLIGHT

HUTTEN AL 20 JAAR GASTVRIJ, INCLUSIEF EN DUURZAAM OP THEATERFESTIVAL BOULEVARD!

Dit jaar vieren Hutten & Theaterfestival Boulevard een belangrijke mijlpaal. We blikken samen met onze salesmanager Manon Sijbers en Pepijn Muller, Coördinator F&B en Duurzaamheid bij Theaterfestival Boulevard, terug op deze bijzondere samenwerking. Het begon met een sterke klik tussen beide organisaties en een gedeelde visie op gastvrijheid, inclusiviteit en duurzaamheid. Pepijn Muller: “Als bezoeker en gast ervaar je de gemoedelijke sfeer en saamhorigheid van het festival. ‘’Mede dankzij Huttens expertise, inzet en creativiteit voelen onze bezoekers en gasten dit telkens weer’’.

Van 3 t/m 13 augustus waren we weer met ons pop-up restaurant FAAM te vinden op Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch. Ook deze twintigste editie was een groot succes! De foto’s zeggen alles! 🍸☀️

Het complete interview lees je hier


Bekijk enkele andere events

A  BLAST OF A PARTY!

Dat was het 50-jarig jubileum van Altrimex Packaging Solutions in Helmond. Tijdens een groots en bruisend evenement kwamen 300 gasten, personeelsleden, leveranciers, klanten, familie en vrienden samen om deze speciale mijlpaal te vieren.

Altrimex: “Een knalfeest! Afgelopen vrijdag was het zover: deel 2 van ons jubileumjaar met een groot feest ter gelegenheid van ons 50-jarig bestaan. Samen met onze gewaardeerde klanten, leveranciers, (voormalige) collega’s, partners en vrienden hebben we er een prachtig feest van gemaakt waar we met grote tevredenheid op terugkijken.”

Hutten food & design verzorgde niet alleen de volledige culinaire invulling, variërend van een elegant walking dinner tot heerlijke borrelhapjes en een trendy cocktailbar, maar was ook verantwoordelijk voor de aankleding en styling van dit evenement. De feestelijke sfeer werd verder versterkt door een prachtige tent, een dansvloer en entertainers van EVANDEE & Keys. Het resultaat, een onvergetelijke avond vol plezier en feest!

CELEBRATE THE POWER OF GREEN

Het KPN Festival met het thema “Celebrate the Power of Green” was een bruisend evenement dat plaatsvond op de KNVB Campus in Zeist. Een indrukwekkend aantal van 3500 gasten kwam samen om te genieten van een dag vol festiviteiten en vermaak.

Hutten food & design creëerde de ultieme culinaire ervaring tijdens dit foodfestival. We serveerden de bezoekers een uitgebreide reeks smakelijke gerechten, variërend van streetfood tot foodtrucks en wereldse gerechten uit onze foodstations. Dat alles in het thema The Power of Green. Wij kijken terug op een dag vol verbinding, plezier en heerlijk eten en drinken!

Smaakt het naar meer? Neem contact op

Fotografie © Twycer

Video
Contact

Send