WAAR TWEE VERDER GAAN ALS ÉÉN, WORDT DE WERELD RIJKER

 

Geweldig nieuws om het laatste kwartaal van 2023 mee te starten. Op 1 september hebben Hutten en MPS namelijk een volgende strategische stap in de samenwerking gezet: de integratie van Hutten Horeca, Meetings & Events en MPS | food & design tot één merk: Hutten food & design. Een logische stap, want samenwerking was voor allebei al een belangrijk ingrediënt. We kijken erg uit naar deze spannende, nieuwe fase en een veelbelovende toekomst!

De afgelopen twee jaar hebben Hutten en MPS elkaar goed leren kennen. Gijsbert Bos: “Beide bedrijven hebben een historie die decennia teruggaat en delen de manier waarop ze willen ondernemen: met ‘Altijd meer aandacht’. Dat is dan ook de essentie van Hutten food & design.

In een wereld die in korte tijd flink is veranderd voelen we de urgentie om nog intensiever samen te werken. Door onze krachten verder te bundelen wordt de mix en onze culinaire innovatiekracht nog beter, is onze overtuiging. “Met een aangescherpte propositie waarin klantgerichtheid, duurzaamheid en creativiteit centraal staan, zijn we helemaal klaar om de mooiste events neer te zetten.”

“Duurzaamheid is al lang niet meer weg te denken uit de eventbranche,” aldus Gijsbert Bos. “Hutten heeft altijd een enorme drive gehad om vanuit culinair ambacht bij te dragen aan positieve belevingen en een duurzame wereld. Daarbij doen we nooit concessies aan smaak, want dat het lekker moet zijn, staat altijd voorop. We denken dus graag in kansen en mogelijkheden, voor milieu en mens. Daarom zetten we ons ook in voor sociale gelijkheid: De Verspillingsfabriek wordt grotendeels gerund door mensen die extra begeleidingsbehoefte hebben en onze zorgbakkerij en de Sign Language Coffee Bar door samenwerkers met een gehoorbeperking.”

In deze nieuwsbrief presenteren we je vol trots de nieuwe huisstijl en website, blikken we terug op een succesvolle kennissessie over gastvrijheid, lees je over de bijdrage van Hutten Care & Cure aan het vier jaar durende Europees Onderzoekverband Fox en nog veel meer!

Gijsbert Bos 
Directeur Hutten food & design

Video
Contact

Send