BUSINESS HORECA ONTVANGT PLUIM VAN WAKKER DIER

 

Wakker Dier deelde in augustus een dikke pluim uit aan Hutten en 10 andere bedrijfscateraars die zich committeren aan de minder-vlees doelstelling. Een geweldig compliment voor en bevestiging van onze inspanningen voor de eiwittransitie.

Als cateraar en gastvrijheidsdienstverlener is onze bijdrage groot als het gaat om het inspireren van mensen om minder dieren en meer planten te eten. Bijdragen aan geluk van gasten en de samenleving betekent ook bijdragen aan veranderingen die nodig zijn voor een fijne toekomst. Daarom zetten we ons vol overtuiging en optimisme in voor het klimaat. En dat is hard nodig! Nederlanders halen op dit moment zo’n veertig procent van hun eiwitten uit plantaardige bronnen zoals peulvruchten en granen. De overige eiwitten komen uit dierlijke producten zoals vlees, zuivel en eieren. De overheid zet in op vijftig procent plantaardig in 2030. Wij laten zien dat het ambitieuzer kan!

 

Meer lezen hierover

Video
Contact

Send