NIEUWSTE WHITEPAPER:

DE DRUK OP DE ZORG VERMINDEREN DOOR CATERING UIT TE BESTEDEN

 

Je cateringdienstverlening wel of niet uitbesteden. Veel zorgorganisaties zijn huiverig. Begrijpelijk, want naast de voordelen zijn er ook nadelen. De vraag is: zijn deze nadelen anno 2023, in tijden waarin de druk op de zorg zo toeneemt, arbeid schaars is en leefstijl steeds belangrijker wordt bij het voorkomen van ziektes, nog terecht? Wij onderzoeken het in onze nieuwste whitepaper.

 

Lees verder

7 onderwerpen belicht

De onderliggende vraag waar het op neerkomt is of het uitbesteden van je cateringdienstverlening kan leiden tot het ontzorgen van de zorg. Het gaat dan om het afwegen van wat belangrijk is bij deze dienstverlening: kwaliteit, flexibiliteit, innovatie, tevreden medewerkers, patiënttevredenheid, gasttevredenheid, een gezond en duurzaam assortiment en de kosten. Om de antwoorden te vinden, belichten we deze 7 onderwerpen afzonderlijk.

Download de whitepaper

Kennissessie

Tijdens een inspiratiesessie vertellen Hutten en experts meer over hoe je de druk op de zorg kunt verminderen door catering uit te besteden. Meld je vrijblijvend aan via de button en ontvang een e-mailnotificatie zodra het event gepland staat.

 

Meld je vrijblijvend aan

Waarmee kunnen wij je inspireren?
Bekijk alle whitepapers hier

Video
Contact

Send