SAMEN BELEVEN
@ JOHAN CRUIJFF ARENA

 

Sinds medio 2022 hebben we de Johan Cruijff ArenA kunnen verwelkomen als één van onze nieuwe venues. Iedere thuiswedstrijd van Ajax verwelkomen we honderden gasten in het hoofdgebouw en samen met het team van de Johan Cruijff ArenA bedienen we hen in verschillende restaurants en ruim 30 skyboxen. Van high-end dineren tot streetfood, we got this!

Lees meer

DINEREN IN DE JOHAN CRUIJFF ARENA? VOOR ONS EEN INKOPPERTJE!
Onze focus ligt, zoals altijd, op duurzaamheid en verantwoordelijkheid. We verzorgen een breed scala aan culinaire opties voor onze gasten en maken vanzelfsprekend gebruik van lokale ingrediënten en gerechten die passen bij de verschillende dieetwensen. Een heerlijke lunch of diner is de perfecte start om samen met je gezelschap te genieten van een wedstrijd. In samenwerking met Hutten, topchef Peter Lute en BAUT biedt het stadion een grote variatie aan culinaire concepten aan.

Lees meer en reserveer

DEZE ZOMER NAAR EEN CONCERT? KOM BIJ ONS DINEREN!
Deze zomer komen er meerdere internationale artiesten optreden in de Johan Cruijff ArenA. In totaal is het stadion maar liefst 15 keer gastheer tijdens de gaafste concerten. Heb je een kaartje voor één van de concerten deze zomer en lijkt het je leuk om voorafgaand aan dit concert te dineren bij ons? Dat kan!

 

Bekijk de mogelijkheden

SCOREN MET EEN BIJZONDERE BELEVING OP JOUW EVENT
Een voetbalstadion, dat is toch veel te kolossaal voor mijn event? Hell no! Al vanaf vier personen kan je er perfect terecht. We durven te beweren dat elke eventmanager bekend is met de Johan Cruijff ArenA. Maar weten ze ook allemaal wat de mogelijkheden zijn voor business events? Dat betwijfelen we. Zonde, want deze locatie is erg bijzonder. Ook als je niet van voetbal houdt! Event Inspiration schreef er een artikel over.

Artikel lezen

Fotografie © Twycer

Video
Contact

Send