EVENTS IN DE SPOTLIGHT

 

We trapten het jaar op 6 januari af met ons grote samenwerkersfeest. De voetjes gingen van de vloer in De Werkspoorkathedraal in Utrecht. Wat was het gaaf! Proef de sfeer van deze mooie avond en bekijk de aftermovie.

Het betekent veel dat we na een uitdagende periode dit feest konden organiseren voor onze samenwerkers. Om samen een nieuw jaar in te luiden, successen van Hutten te vieren en met nieuwe en bestaande samenwerkers samen te komen voor een avond met de beste muziek, geweldig entertainment, echte gastvrijheid en het lekkerste eten en drinken.

Een feest om te herinneren. Dat is precies waar wij goed in zijn, het verzorgen van de mooiste en meest spraakmakende events van Nederland! 

Naar event highlights

GOOD FOOD IS A HAPPY BRAIN

Building connections
Dat was het thema van het meerdaagse voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging van Psychiatrie (NVvP). Ieder jaar komen ruim 3500 psychiaters en psychiaters in opleiding, die lid zijn van de vereniging, bijeen in Congrescentrum MECC Maastricht. Net als voorgaande jaren, verzorgde Hutten Meetings & Events ook dit jaar het congres weer tot in de puntjes. 

Van break-outsessies tot de aansluitende feestavonden. Sfeervol ingerichte ruimtes, de lekkerste cocktails en smaakvolle walking dinner gerechtjes zorgden ervoor dat de feeststemming er goed in kwam. Want building connections doe je op een ongedwongen en informele manier.

Aantal gasten
Gemiddeld 1400 per dag
Locatie
Congrescentrum MECC Maastricht

Hutten voor mijn bedrijfsevent

AJAX – FEYENOORD @ JOHAN CRUIJFF ARENA

Tijdens de klassieker van 19 maart 2023 stond ons sterrenteam in de keuken klaar om alle gasten een zorgeloze middag te bezorgen. Los van het teleurstellende resultaat voor Ajax, kijken we terug op weer een geslaagde en smaakvolle middag.

UNIQUE VENUES

Unique Venues of Amsterdam organiseert jaarlijks een tour langs bijzondere en unieke locaties in Amsterdam. Met als doel om de deelnemers kennis te laten maken met de mogelijkheden voor evenementen. MPS | food & design had de eer om op vier unieke locaties, namelijk het DeLaMar theater, Felix Meritis, De Duif en het West Indisch Huis, het culinair aanbod te verzorgen.

Op deze locaties verrasten we onze gasten met diverse creatieve en interactieve culinaire concepten. Ons Hit-me gerecht, waarbij gasten hun gerechtje eerst ‘kapot’ moeten slaan alvorens ze het kunnen eten, was één van deze concepten. Net als de ‘Botanical Garden’: gasten konden zo hun eigen botanische cocktail creëren.

We kijken terug op een geslaagd evenement met vele positieve reacties op onze bijzondere concepten. Op naar kleurrijke samenwerkingen!

Aftermovie © Timo Smits Productions | Fotografie © Twycer

Video
Contact

Send