KENNIS UITWISSELEN OP THEMA’S VAN GROTE WAARDE

 

Hutten publiceert regelmatig whitepapers over thema’s als klimaatneutrale bedrijfsvoering, inclusief werkgeverschap en de impact van plantaardige voeding op mens en aarde. Dezelfde thema’s vormen het onderwerp van de interactieve inspiratiesessies en workshops die we jaarrond organiseren. Hiermee vragen we aandacht voor belangrijke thema’s, wordt er kennis uitgewisseld, komen experts in het vakgebied aan het woord en hopen we organisaties te helpen naar oplossingen en vernieuwde aanpakken.

We kijken terug op de twee sessies die we eerder dit jaar organiseerden voor de zorgbranche en business horeca markt.

Meer lezen

FUTURE PROEF VOEDINGSCONCEPT REVALIDANTEN
Op dinsdag 7 februari organiseerden we een inspiratiesessie in Veghel. De hele dag stond in het teken van kennis uitwisselen op het gebied van ‘future proef’ voedingsconcepten voor revalidanten.

Het belang van goede voeding in de zorg wordt steeds meer onderkend en is vaak het onderwerp van verschillende onderzoeken. Bob Hutten deelde de visie van Hutten op het belang van gezonde voeding in onze Care & Cure-markt. Guido Camps, researcher bij Wageningen University & Research, nam iedereen mee in de innovatieve ontwikkelingen rondom voeding in de zorg en demonstreerde de Smart Tray. Vervolgens nam Mirte Florie ons mee in haar onderzoek naar het EAT-Lancet menu bij revalidanten. Daan Duives, executive chef bij Hutten sloot af met een interactieve sessie ‘IDDSI in de praktijk’, waarbij hij ons kennis liet maken met menuoplossingen die voldoen aan actuele kwaliteitscriteria op het gebied van kauw- en slikproblemen.

Download hier de whitepaper

IN SAMENWERKING MET DE NEDERLANDSCHE BANK: VAN DIERLIJK NAAR PLANTAARDIG
Op 8 februari nam De Nederlandsche Bank de genodigden mee in de transitie naar meer plantaardig. We vertrokken vanuit hun visie, missie, het culinaire aanbod en de samenwerking met Hutten. Ook werd er een proeverij en rondleiding verzorgd in het bedrijfsrestaurant om het food & beverage aanbod te ervaren. En er vond een interview plaats met de hoofdredacteur van FoodInspiration, de Manager Food & Concepten van Hutten, de Leveranciersmanager bedrijfsvoering en Diëtist en voedingsdeskundige van De Nederlandsche Bank. Ze gingen in gesprek over de uitdagingen en kansen die de voedseltransitie met zich meebrengt. Daarop volgde een presentatie van Behavioral change expert, Sabine Jansen. Zij vertelde over de psychologie van gedragsverandering en de stappen die nodig zijn om het gewenste doel te bereiken. De senior Business Consultant van Hutten eindigde met de visie richting 2030 en hoe Hutten haar stakeholders wil inspireren en informeren richting deze transitie. Natuurlijk konden alle gasten ook proeven hoe lekker een meer plantaardig menu smaakt!

Download de whitepaper

Fotografie © Twycer

Video
Contact

Send