RESTAURANT NOVUM BIEDT STARTUPS, LOKALE PRODUCENTEN EN PROEFBOERDERIJEN EEN PODIUM OP HET MENU

Op de kaart van restaurant Novum staan duurzame en plantaardige gerechten met bijzondere (seizoens)producten. Het restaurant bevindt zich in het inspirerende congrescentrum Omnia, midden in het hart van de bruisende Foodvalley op het terrein van Wageningen Campus. Restaurant Novum is een culinaire ontmoetingsplek waar iedereen van harte welkom is. Een deel van de producten is ontwikkeld door start-ups en proefboerderijen op Wageningen Campus en elders in het land. Elke maand staat zo’n product centraal in het ‘Ode aan …-menu’. Momenteel is dat de tomaat🍅, geteeld door proefboerderij Unifarm. Lees hier het artikel.

Meer lezen over deze locatie

“MET HET ‘ODE AAN…MENU’
VALT ER ELKE KEER IETS NIEUWS
TE ONTDEKKEN BIJ NOVUM”.

Chris van Kreij, Manager Omnia

RUIMTE VOOR GESPREK, INSPIRATIE EN ONTMOETING BIJ OMNIA

In congrescentrum Omnia van Wageningen University & Research ontmoeten wetenschappers, studenten, samenleving en partners elkaar, gepland of juist bij toeval. Gezelschappen kunnen er terecht voor symposia, congressen, debatten, rondetafelgesprekken, promoties, workshops en ontvangsten. Door samen in gesprek te gaan, kennis en belangen uit te wisselen, komen we tot oplossingen voor wereldwijde vraagstukken waar we als samenleving voor staan.

  • Locatie: Wageningen
  • Aantal personen: 30-272
  • Aantal ruimtes: 5

Reserveer een ruimte

RESTAURANT NOVUM

Restaurant Novum is dé culinaire ontmoetingsplek op de campus van Wageningen University & Research. Iedereen is hier de hele dag welkom voor de beste koffie, een goede lunch, een gezellige borrel of een verfijnd diner. Wij verrassen met gastvrije service en een kaart vol bijzondere gerechten en ingrediënten met een verhaal. 

Ga naar de website

Fotografie © Twycer

Video
Contact

Send